Få undervisningen hjem i private rammer – hos dig eller mig. Som eneundervisning eller del den med nogen du kender.

Med undervisning i private rammer, kommer yogaen ind ad din dør, men det kan også være hjemme hos mig. Det kan være med et hold du selv sætter, eller på et af mine små hjemlige hold med maks 4 deltagere.

Nogen har en travl hverdag og vælger ikke at bruge tid på transport. Måske er der børn som ikke kan være alene og man vil undgå pasning. Det kan også være personlige udfordringer, der gør det svært at komme afsted hjemmefra, eller blot  at man føler sig mere tryg ved fysisk aktivitet i eget hjem.

Andre igen, føler de får ekstra meget ud af undervisningen, når det foregår hjemme hos mig. Enten som eneundervisning, eller på små hold i min ‘havstue’ med maks. 4 deltagere.

Del yogatimen med nogen du kender. Hos dig eller hos mig, i fred og ro.